Sälj Guldhäftet

Guldhäften är en lättsåld produkt som erbjuder en av de högsta säljprovisionerna till föreningar och skolklasser på marknaden.

Tjäna pengar som förening

Som förening lägger vi till föreningen, och även era lag om ni vill, som valbara alternativ i appen för användare att välja att stödja när de köper sitt medlemskap. Då genereras intäkter till föreningen helt automatiskt. Som ett komplement till denna automatiska försäljningen kan ni sälja Guldhäftets fysiska häften och app-koder. För varje sålt häfte eller app-kod tjänar ni 150 kr. Kontakta oss genom formuläret nedan.

Tjäna pengar som skolklass

Skolklasser kan sälja Guldhäftets fysiska häften och app-koder, som innehåller information om appen och en värdekod som ger access till medlemskapet i appen. För varje sålt häfte eller app-kod tjänar ni 150 kr. Kontakta oss genom formuläret nedan.

Sälj Guldhäftet som företag

Som företag kan ni vara återförsäljare av Guldhäftets fysiska häften och app-koder, som innehåller information om appen och en värdekod som ger access till medlemskapet i appen. Kontakta oss genom formuläret nedan.

Kontakta oss